Vile01

0

Informa Markets, organizacija najvećeg sajma u zdravstvenom sektoru, sajam Hospitalar 2022, obećava događaj s najrelevantnijim iskustvom u ovom području.

  • Zapravo, Hospitalar je pozornica za nove poslovne prilike i tehnološki razvoj, mjesto susreta cjelokupnog nacionalnog i međunarodnog zdravstvenog tržišta.
  • Sajam okuplja kupce i dobavljače, potičući umrežavanje i partnerstva koja stvaraju više posla.
  • U svom 27. izdanju, sajam Hospitalar održat će se od 17. do 20. svibnja na novoj lokaciji: São Paulo Expo.

Kako bismo podržali i potaknuli događaj, kao i usmjerili naše čitatelje koji će sudjelovati, pripremili smo ovaj članak s glavnim savjetima i informacijama sajma Hospitalar 2022, s izvorom sa službene web stranice događaja: hospital.com

  1. Indeks
  2. Informacija
  3. za koga je to
  4. Prijave
  5. Kako doći
  6. Vrijednosti parkiranja
  7. Savjeti STAR Teleradiology
  8. Informacija

Za koga je to

Sajam bolnica uključuje nekoliko sektora: tehnologiju; potrošni materijal; objekti, infrastruktura i arhitektura; međunarodna rehabilitacija; kućna njega i oprema; dijagnostiku i laboratorije.

Drugim riječima, Hospitalar 2022 pokrivat će nekoliko područja zdravlja, kao i promicanje sjajnog poslovanja u cijelom proizvodnom lancu.

Hospitalar Tecnologia je prostor namijenjen tvrtkama i startupima koji koriste tehnologiju u zdravstvu, s besplatnim predavanjima i prezentacijama. Osim toga, dom je Međunarodnog digitalnog foruma, vodećeg foruma za primjenu tehnologije u zdravstvu.

  1. Za sektor Facilities, Infrastructure and Architecture sudionici mogu prisustvovati Facilities Innovation, prostoru za prezentacije resursa u segmentu i kongresu Facilities Hospitalar.
  2. Ako ste zainteresirani za pronalazak tvrtki koje nude opremu i rješenja za rehabilitaciju, ortopediju, fizioterapiju, proteze, između ostalog; pravo odredište je prostor Hospital Reabilitação.
  3. U Hospitalar Internacionalu, kako i sam naziv kaže, sudionik će pronaći prostor za strane tvrtke koje će biti prisutne na događaju.
  4. I tako dalje, svi sektori, kao i Potrošni materijal, Dijagnostika i laboratoriji te Kućna njega, imat će prostor za prezentacije i demonstracije resursa u sklopu sajma Hospitalar 2022.

Prijave

Očekuje se da će sajam Hospitalar 2022. posjetiti više od 50.000 posjetitelja, među 1.000 izlagačkih robnih marki iz cijelog svijeta.Događaj promiče iskustva, rasprave i forume o glavnim inovacijama i trendovima u zdravstvenom sektoru.

  • Za sudjelovanje na Sajmu bolnica 2022 prijavite se i prijavite putem ove poveznice.
  • Akreditacija za Feira Hospitalar 2022. besplatna je i sudioniku omogućuje besplatan pristup izložbenom prostoru tijekom četiri dana trajanja događaja.
  • Također je moguće izvršiti akreditaciju na licu mjesta, uz plaćanje naknade od 70,00 R$.
  • Dnevni red plaćenih i besplatnih konferencija dostupan je na ovoj poveznici.

Kako doći

Kako doćiSão Paulo Expo, gdje će se održati Hospitalar Fair 2022., udaljen je 10 minuta od zračne luke Congonhas (CGH) i 60 minuta od međunarodne zračne luke Guarulhos (GRU).Najbliža stanica podzemne željeznice događaju je stanica Jabaquara, posljednja stanica Plave linije. Udaljen je otprilike 1,7 km od mjesta, s taksi stajalištima i pristupom automobilom.

Vrijednosti parkiranja

Za dolazak na događaj vlastitim automobilom, São Paulo Expo ima parkiralište sa 6500 mjesta i izravan pristup paviljonu kroz šetnicu. Njime upravlja tvrtka INDIGO i nudi automatizirano plaćanje za oznake SEM PARAR i CONECT CAR.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime