Dalmacija Split

prvi incidenti

U Splitu razbijena stakla na mađarskim kombijima, policija spriječila napad na dvije osobe za koje se pretpostavlja da su gostujući navijači

prvi incidenti

Splitska policija potvrdila je da su jutros napadnuta dva kombijamađarskih registarskih tablica, a nešto kasnije je nekoliko osoba pokušalo napasti dvije osobe za koje se pretpostavlja a se radi o mađarskim navijačim.

"Danas oko 11 sati u ulici Pod Kosom u Splitu oštećena su dva stakla na parkiranom kombi vozilu mađarskih registracijskih oznaka, u kojem nije bilo osoba. U odnosu na navedeni događaj, u tijeku je kriminalističko istraživanje nad tri osobe koje se dovode u svezu s oštećenjem vozila.

U 14.50 sati u Ulici Slobode u Splitu policijski službenici su uočili incident, u kojem je nekoliko osoba pokušalo napasti dvije osobe za koje se pretpostavlja da se radi o mađarskim navijačima. Nitko nije ozlijeđen. Brzom intervencijom policijskih službenika uhićene su dvije osobe koje se dovode u svezu s događajem. Privedene su u službene prostorije i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje", stoji u službenom priopćenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Split pod opsadom uoči utakmice visokog rizika: ulice pune policajaca, spremni helikopter i dronovi; Provjeravaju se i objave na društvenim mrežama

Osiguranje za utakmicu Hrvatska - Mađarska koja se sutra s početkom u 20:45 igra na Poljudu jače je nego kada su u pitanju visokorizične utakmice Hajduka.

Naslovnica Split